• میان‌رده‌های پرطرفدار

    • 58 تعداد لایک

میان‌رده‌های پرطرفدار

    • آریزون آریزون
    • |
    • 1398/03/12 یکشنبه 12 خرداد 1398
    • |
    • زمان مطالعه 3 دقیقه
    • |
    • 10163 بار بازدید شده
    • 58 تعداد لایک

هرکسی از پس هزینه موبایل‌های پرچمداری مثل گلکسی اس 10 سامسونگ یا آیفون XS اپل برنمی‌آید، اما خبر خوب اینکه گزینه‌های به مراتب ارزان‌تری هم وجود دارد که تجربه‌ای عالی ارائه می‌کنند. برخی از آنها نصف این پرچمداران یا حتی کمتر قیمت دارند؛ بنابراین اگر به هر دلیلی از پس هزینه‌ مدل‌های گران قیمت برنمی‌آیید یا خیلی ساده، معتقدید گوشی موبایل ارزش پرداخت چنین پول هایی را ندارد، نیازی به نگرانی نیست. در این مقاله نگاهی داریم به برخی از بهترین موبایل‌های میان‌رده کنونی. اسمارت‌فون های میان‌رده گاهی از اوقات به زیبایی، توانایی‌های پرچمداران را با سخت‌افزار مقرون به صرفه ترکیب می‌کنند. شاید لازم باشد با دوربین اندک ضعیف‌تر یا کیفیت ساخت پایین‌تر مدارا کنید، اما معمولاً چند صد دلار تفاوت قیمت، ارزشش را دارد. خصوصاً با درنظرگیری این موضوع که صنعت موبایل‌های هوشمند طی سال‌های اخیر دچار پیشرفت‌ها و تحولات فراوان شده و حتی اقتصادی‌ترین موبایل‌ها، از پس بسیاری از نیازهای کاربران برمی‌آیند. بازار موبایل طی چند سال اخیر، پر شده از موبایل‌هایی با کارایی‌ها و قیمت‌های مختلف و دست مشتریان در انتخاب و خرید دیوایس‌های مورد نیازشان، هیچوقت بازتر از حالا نبوده است. گذشته از این، بسیاری از برندهای چینی هم با قدرت هرچه تمام‌تر به بازارهای نوظهور ورود کرده‌اند و گوشی‌هایی باکیفیت به دست مشتریان رسانده‌اند و از طرف دیگر، شاهد بازگشت شکوهمندانه برند نوکیا به میدان هستیم که گزینه‌هایی عالی را با قیمتی معقول عرضه می‌کند. در ادامه برخی از بهترین‌ موبایل‌های اقتصادی بازار از میان سه برند نوکیا، سامسونگ و هواوی را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

گوشی‌های نوکیا

  • نوکیا 6.1

    برای افرادی که می‌پرسند «کدوم موبایل رو باید بخرم؟» و نیاز مشخصی ندارند، نوکیا 6.1 بالانسی عالی میان قیمت و کارایی است. با خرید نوکیا 6.1 به دستگاهی دسترسی خواهید داشت که تمام اپلیکیشن‌ها را اجرا می‌کند و قادر به برآورده‌سازی تمام نیازهایی‌است که از یک اسمارت‌فون مدرن انتظار دارید؛ حساب بانکی‌تان هم ورشکست نمی‌شود. چیپست اسنپدراگون 630، سه گیگابایت حافظه رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی در کنار باتری 3000 میلی‌ آمپر ساعتی و ال‌سی‌دی 5.5 اینچی با رزولوشن 1080 آنقدر کافی هستند که احساس نکنید مشخصه خاصی را از دست داده‌اید. نوکیا 6.1 به آخرین نسخه اندروید مجهز است، پورت USB-C دارد، از کارت‌های مایکرو SD برای افزایش حافظه پشتیبانی می‌کند و قادر به تشخیص اثر انگشت هم هست. و فراموش نکنید که نخریدن یک موبایل غیرپرچمدار، مزیت‌های خودش را هم دارد، مثل وجود جک هدفون و دسترسی به بدنه‌ای مقاوم و تمام آلومینیومی. با این همه در این بازه قیمت، ممکن است با عملکرد اندک ضعیف‌تر دستگاه هنگام اجرای اپلیکیشن‌های سه‌بعدی و بازی‌های گرافیکی مواجه شوید. غیر از این خیالتان جمع باشد که نوکیا 6.1 موبایلی عالی برای استفاده معمول روزانه است.

    nokia 6.1
  • نوکیا 3.1

    حالا نوبت به یکی از دستگاه‌های واقعا ارزان نوکیا می‌رسد. موبایل نوکیا 3.1 تنها 159 دلار روی دست‌تان هزینه می‌گذارد و حقیقت اینجاست که با این قیمت، مشخصات قابل قبولی ارائه می‌کند. پردازنده دستگاه ساخت شرکت مدیاتک است و نمایشگر 5.2 اینچی آن هم رزولوشن 720 در 1440 را به نمایش در می‌آورد. و در کنار این سخت افزار، باتری 2990 میلی‌ آمپر ساعتی را دارید که با توجه به مصرف پایین نمایشگر و پردازنده از منابع باتری، می‌تواند برای یک روز شلوغ همراهی‌تان کند. یکی از معدود مشکلات نوکیا 3.1 اینست که علی‌رغم قابلیت‌های سخت‌افزاری‌اش به سراغ ورژن کامل اندروید رفته؛ آن هم درحالی که ورژن سبک‌وزن‌تر اندروید گو جایگزین بهتری برای آن به نظر می‌رسید. گفتنی است که نوکیا 3.1 به شکل قابل قبولی جمع‌جور است؛ از آیفون 8 بلندقامت‌تر است اما مجموعاً اندازه کوچک‌تری در قیاس با آیفون 8 پلاس دارد.

    nokia 3.1
  • نوکیا 3

    یکی از اولین تلاش‌های نوکیا برای بازگشت به بازار پس از وقفه‌ای بسیار طولانی، نوکیا 3 به شکل غافلگیرکننده‌ای به هر آن چیزی که در سبک زندگی سال 2018 و 2019 نیازشان دارید مجهز شده است. جزییات زیادی در این موبایل به چشم می‌خورد که ارزش این موبایل ارزان قیمت را بسیار بالا می‌برند. کیفیت ساخت دستگاه و محافظ نمایشگر برای موبایلی با این قیمت بسیار خوب است و بدنه فلزی هم احساس خوبی در دست منتقل می‌کند. نمایشگر دستگاه با اینکه رزولوشن 720p را به نمایش در می‌آورد، اما میزان روشنایی خوبی دارد و زیر نور مستقیم آفتاب دچار مشکل نمی‌شود. عمر باتری دستگاه به لطفاباتری 2650 میلی آمپر ساعتی کاملاً قابل قبول است و در صورت نیاز می‌تواند در یک روز طولانی همراهی‌تان کند؛ البته به شرطی که استفاده معقولی از دستگاه داشته باشید، زیرا بهینه‌سازی نرم‌افزاری نوکیا 3 جزو بهترین‌ها نیست. از منظر سیستم عامل، اندروید خالص روی نوکیا 3 نصب شده و یک پوسته آبی رنگ نوکیایی هم به آن اضافه شده که جلوه‌ای زیبا به کارهای روزانه شما می‎بخشد. دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی، اسپیکرهای تعبیه شده در زیر دستگاه که صدایی بسیار بلند دارند و قابلیت دامنه داینامیک بالا که جزییات بیشتری به تصاویر ثبت شده می‌بخشد، همگی از دیگر جزییات تحسین برانگیز مربوط به نوکیا 3 هستند که با قیمتی شدیداً مقرون به صرفه به فروش می‌رسد.

    nokia 3
  • نوکیا 2.1

    درست مثل سایر موبایل‌های سال 2017 نوکیا، گوشی شدیداً مقرون به صرفه نوکیا 2 در سال 2018 از یک مدل به‌روزرسانی شده به نام نوکیا 2.1 بهره‌مند شد. نوکیا 2.1 شباهت‌های زیادی به مدل قبلی خود دارد اما چندین بهبود اساسی نسبت به آن به وجود آورده که باعث می‌شود یکی از بهترین گزینه‌های بازار در رده پایین‌تر از 150 دلار باشد. نوکیا 2.1 همراه با 8 گیگابایت حافظه داخلی و 1 گیگابایت حافظه رم از راه می‌رسد و مثل مدل قبل یک دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی دارد. باتری غول آسای دستگاه ظرفیتی 4000 میلی آمپر ساعتی داشته و این یعنی عمر باتری خارق‌العاده‌ای در اختیارتان خواهد گذاشت. نمایشگر دستگاه هم با یک بهبود چشمگیر، به 5.5 اینچ افزایش یافته. و هنوز به بزرگ‌ترین به‌روزرسانی دستگاه نرسیدیم که جایگزینی پردازنده اسنپدراگون 425 با اسنپدراگون 212 موجود در نوکیا 2 است. این گوشی از سیستم عامل اندروید گو بهره‌مند شده که باعث می‌شود قادر به اجرای روان پکیج‌های نرم‌افزاری باشد و ضمناً یکی از اولین‌ موبایل‌هاییست که به اندروید 9 پای آپدیت شد. بنابراین با خرید نوکیا 2.1، شما موبایلی مجهز به پردازنده اسنپدراگون، باتری تحسین برانگیز و نمایشگری حتی بزرگ‌تر از نوکیا 3.1 خواهید داشت که از شارژ سریع پشتیبانی می‌کند و بسیار ارزان هم هست.

    nokia 2.1

گوشی‌های سامسونگ

  • گلکسی A7 سال 2018

    مدل 2018 گلکسی A7 جایگزینی ارزان‌قیمت‌ برای موبایل‌های گلکسی اس 9 و گلکسی نوت 9 سال گذشته است. این موبایل شدیداً ترغیب‌کننده، به قابلیت‌های بسیار خوبی مجهز شده که از جمله آن‌ها می‌توان به دوربین فوق عریض و نمایشگری از نوعOLED اشاره کرد؛ ویژگی‌هایی که به ندرت در موبایلی در این بازه قیمت یافت می‌شوند. البته این موبایل تفاوت‌های فراوانی با یک موبایل گیمینگ دارد. در واقع گلکسی A7 سال 2018 از پردازنده قدرتمندی بهره‌مند شده اما چیپست گرافیکی آن یکی از ضعیف‌ترین‌ها در کلاس خود به شمار می‌رود؛ بنابراین اگر عاشق بازی کردن با موبایل شخصی‌تان هستید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ مدلی دیگر بروید. دوربین ثانویه فوق عریض دستگاه هم قابلیتی مهم است که به شما کمک می‌کند تصاویری بسیار چشم‌نواز به ثبت برسانید. دوربین اصلی نیز در میان موبایل‌های مشابه قدرت‌نمایی می‌کند و می‌تواند خیالتان از تصویربرداری ماهرانه با دستگاه راحت باشد.

    samsung a7 2018
  • گلکسی A6 Plus

    سری گلکسی A سامسونگ با جایگزین کردن فریم فلزی به جای فریم شیشه‌ای در مدل‌های ارزان‌قیمت خانواده میان‌رده خود، نوعی بحران هویت را پشت سر می‌گذارد. این روند با گلکسی A6 سال 2018 آغاز شد و مدل A6 Plus اگرچه همین رویه را ادامه داده، اما قابلیت‌های بیشتری نسبت به نمایشگر صرفاً بزرگ‌تر به میدان می‌آورد. پیش از هر چیز رزولوشن دستگاه از 720p به1080p ارتقایافته و نسبت ابعاد 18.5:9 نمایشگر هم موبایل‌های پرچمدار چند سال اخیر را یادآور می‌شود. و فراموش نکنیم که نمایشگر از نوع سوپر امولد است و به شکلی بدون حاشیه طراحی شده. دوربین اصلی دستگاه از نوع دوگانه است و این یعنی می‌توانید منتظر یک دوربین ثانویه عمق‌سنجی 5 مگاپیکسلی باشید که در کنار دوربین 16 مگاپیکسلی، تصاویر پرتره خیره‌کننده‌ای با پس‌زمینه مات به ثبت می‌رساند. در همین میان، با یک افزایش 50 درصدی در تعداد پیکسل، دوربین سلفی A6 Plus قادر به ثبت تصاویری 24 مگاپیکسلی است که باعث می‌شود سلفی‌های 16 مگاپیکسلی مدل A6 دیگر آنقدرها هم جذاب به نظر نرسند. با نمایشگر بزرگ‌تر، نیاز به ظرفیت بیشتر باتری هم حس می‌شود و یک باتری 3500 میلی آمپر ساعتی قرار است نیازهایتان را برطرف کند. به این ترتیب در کنار پردازنده کم مصرف اسنپدراگون 450، می‌توانید منتظر عمر باتری تحسین‌برانگیزی باشید.

    samsung a6 plus
  • گلکسی A50

    سامسونگ گلکسی A50 یک گوشی همه‌ فن حریف است که سعی داشته تا جای ممکن، جذاب‌ترین مشخصات موبایل‌های امروزی را در خود جای دهد. همه‌چیز با طراحی باریک و رنگ‌بندی جذاب دستگاه شروع می‌شود و سپس می‌رسیم به نمایشگر 6.4 اینچی سوپر امولد و Infinity-U دستگاه که یک حسگر اثر انگشت پیشرفته هم زیر آن جای گرفته؛ این یعنی نیازی به یک دکمه فیزیکی برای تشخیص اثر انگشت نیست و لمس نمایشگر دستگاه برای باز شدن قفل کافیست. بعد از این‌ها هم پردازنده خانواده اگزینوس و دوربین سه‌گانه در پشت را داریم که هم نیازهای کاربران عادی و هم کاربران نیمه حرفه‌ای را برآورده می‌کنند. و در نهایت نوبه به باتری 4000 میلی آمپر ساعتی و آخرین ورژن از اندروید همراه با پوسته مخصوص سامسونگ می‌رسد که باعث می‌شود عبور از این موبایل کار سختی باشد. گلکسی A50 مشخصاً در جایی میان موبایل‌های ارزان قیمت تر سامسونگ با امولدهای HD و دوربین‌های ضعیف‌تر، و مدل‌های گران‌قیمت‌ A70 و A80 با نمایشگر بزرگ‌تر و پردازنده‌های قوی‌تر قرار می‌گیرد. و همین است که به دستگاه جذابیت می‌بخشد؛ دسترسی به بهترین نکات مربوط به هر دو جهان: یعنی مشخصات سخت‌افزاری جذاب و قیمت پایین.

    samsung a50
  • گلکسی A30

    مدلی ارزان‌قیمت‌تر از گلکسی A50 که مشخصه‌هایی یکسان یا اندک ضعیف‌تر را با قیمتی در دسترس‌تر ارائه می‌کند. گلکسیA3 دقیقاً به همان نمایشگر گلکسی A50 مجهز شده و با ابعاد 6.4 اینچی و مزیت‌های سوپر امولد خود شگفت‌زده‌تان می‌کند. اگر میان A50 وA30 مردد هستید، فقط باید بدانید که مدل A30 صرفاً از نظر توانایی‌های تصویربرداری و حافظه رم با برادر بزرگ‌تر خود متفاوت است. بنابراین اگر تصویربرداری حرفه‌ای نمی‌خواهید یا اپلیکیشن‌هایی حجیم را به صورت همزمان باز نمی‌کنید، می‌توانید به سراغ A30 بروید. دوربین اصلی و سلفی 25 مگاپیکسلی A50 جای خود را به دوربین اصلی و سلفی 16 مگاپیکسلی در A30داده‌اند و خبری از تصویربرداری فوق عریض هم نیست؛ اما خوشبختانه سایر مشخصه‌های دوربین مانند گشودگی دهانه لنز و تصویربرداری 1080p با 30 فریم دچار هیچ تغییر نشده است. از طرف دیگر، دستگاه با دو حافظه رم 3 و 4 گیگابایت از راه می‌رسد و پردازنده 14 نانومتری اگزینوس 7885، مصرف باتری اندک بالاتری نسبت به پردازنده 10 نانومتری موجود در گلکسی A50 خواهد داشت که باعث می‌شود باتری 4000 میلی آمپر ساعتی، زودتر تخلیه شود.

    samsung a30
  • گلکسی A20

    باز هم یک گزینه مقرون به صرفه‌ از این خانواده که اگر احساس می‌کنید توانایی‌های A30 بیشتر از نیازتان هستند، قابلیت‌ها و مشخصه‌های ظاهری نسبتاً یکسانی را با قیمت کمتر ارائه می‌کند. گلکسی A20 میان‌رده‌ای 6.4 اینچی است که رزولوشن 1560x720 پیکسل را در اختیارتان قرار می‌دهد. پردازنده دستگاه تنها یک مدل از پردازنده A30 پایین‌تر است و دو هسته دارد که در کنار حافظه رم 3 گیگابایتی، نیازهای اساسی شما را با سهولت هرچه تمام‌تر برطرف می‌کند. اما تضعیف مشخصه‌های سخت افزاری در ازای قیمت پایین‌تر، خوشبختانه گریبان‌گیر باتری دستگاه نشده و با همان ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعتی دو موبایل دیگر این خانواده، به عمر باتری طولانی و کارآمدی دسترسی خواهید داشت. دوربین بزرگ‌ترین قربانی کاهش قیمت دستگاه بوده و گلکسی A20 با دوربین اصلی دوگانه شامل یک سنسور 13 مگاپیکسلی و یک سنسور 5 مگاپیکسلی و دوربین سلفی تکی 8 مگاپیکسلی از راه می‌رسد. حافظه داخلی دستگاه هم 32 گیگابایت است که به لطف تکنولوژی‌های تازه، می‌توانید با خرید کارت‌های حافظه، ظرفیتش را تا 512 گیگابایت افزایش دهید.

    samsung a20
  • گلکسی J6 Plus

    گلکسی J6 Plus از آن موبایل‌هاییست که در نگاه نخست بسیار خوب به نظر می‌رسد و خودش را در استفاده روزانه هم اثبات می‌کند؛ البته اگر انتظاراتی واقع‌گرایانه از آن داشته باشید. نمایشگر 6 اینچی دستگاه با رزولوشن 1480x720 عملکرد بسیار خوبی دارد و دوربین دوگانه دستگاه هم در روشنایی روز تصاویر قابل قبولی ثبت می‌کند. سخت افزار دستگاه با اسنپدراگون 425 و 3 گیگابایت حافظه رم به اندازه کافی خوب هست که تجربه‌ای روان از اندروید ارائه و اپلیکیشن‌های نه‌چندان گرافیکی را بدون ذره‌ای مشکل اجرا کند. در کنار همه این‌ها، حافظه داخلی 32 گیگابایتی هم تمام نیازهای شما از ذخیره موسیقی، فیلم، تصاویر و اپلیکیشن‌ها را برطرف می‌کند. موبایل‌های سری J سامسونگ در روزگاری نه‌چندان دور پادشاه موبایل‌های اقتصادی بودند و گلکسی J هم دنباله‌روی همین مسیر است. شاید با ظهور موبایل‌های جدید خانواده گلکسی A سامسونگ یا گوشی‌های رقبایی مانند شیائومی، آنر و موتورولا، سری J دیگر مثل قبل ترغیب‌کننده نباشد اما حقیقت اینجاست که J6 Plus در قیاس با قیمتش، توانایی‌هایی کاربرپسند و ظاهری شیک در اختیارتان خواهد گذاشت.

    j6 plus

گوشی‌های هواوی

  • آنر 7X

    اگر به دنبال موبایلی فوق عریض هستید که با ترندهای موبایل‌‎های هوشمند سازگار است و در عین حال کمر حساب بانکی‌تان را نمی‌شکند، یافتن موبایلی که قادر به رقابت با آنر7X در این دسته‎بندی باشد کار آسانی نخواهد بود. آنر 7X به خاطر طراحی یکپارچه فلزی‌اش کیفیت ساخت بسیار بالا و طراحی جذابی دارد و از یک ال‌سی‎دی 5.93 اینچی از نوع IPS بهره‌منده شده که رزولوشن 1080p را با نسبت ابعاد 18:9 به نمایش در می‌آورد. با پردازنده اختصاصی کایرین 659 هوآوی و پردازشگر گرافیکی Mali-T830MP2 می‌توانید منتظر عملکردی قابل اتکا از سوی دستگاه باشید. از طرف دیگر دوربین اصلی دوگانه و دوربین سلفی دستگاه به ترتیب تصاویری 16 و 8 مگاپیکسلی ثبت می‌کنند، هردو قادر به فیلم‌برداری 1080p هستند و ضمناً گزینه‌های پیشرفته زیادی برای تنظیم حالات تصویربرداری وجود دارد. تنها نقاط ضعف آنر 7X نخست در باتری 3340 میلی آمپر ساعتی آن و سپس در به‌روزرسانی‌های اندروید ظاهر می‌شوند؛ اما پوسته زیبای EMUI 5.1 روی اندروید خالص، حداقل بخشی از مشکل را برطرف می‌کند.

    honor 7x
  • آنر 9 Lite

    موبایل آنر 9 خود به اندازه کافی ارزان بود، اما مدل آنر Lite 9 از راه رسیده تا حتی از آن هم ارزان‌تر باشد و مقرون به صرفه‌تر از تمام موبایل‌های آبرومند بازار ظاهر شود. در زیر شنل این موبایل پردازنده هشت هسته‌ای کایرین 659 قرار گرفته، یعنی همان چیپستی که در آنر 7X هم یافت می‌شود و از دیگر مشخصات دستگاه می‌توان به 3 گیگابایت حافظه رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی قابل افزایش اشاره کرد. چیزی که آنر 9 لایت را خاص می‌کند اینست که برخلاف مدل گران‎قیمت‌ترش، به دوربین اصلی دوگانه 13 و 2 مگاپیکسلی مجهز شده و همین ساختار دوربین با ارقامی مشابه، در جلوی دستگاه هم به کار گرفته شده است. با نمایشگری بزرگ‌تر از مدل اصلی و نسبت ابعاد 18:9 که به نمایش رزولوشن 2160x1080 منجر می‌شود، آنر 9 لایت بدون هیچ تردید موبایلی پر زرق و برق در ازای قیمت ناچیزی است که از خریداران طلب می‌کند. و طراحی و رنگ‌بندی خیره‌کننده موبایل را هم فراموش نکنیم که دست کمی از میان‌رده‌های پیشرفته یا حتی پرچمداران نسبتاً ارزان ندارد.

    honor 9 lite
  • هواوی Y7 Prime

    هواوی با مدل 2019 گوشی Y7 Prime یکی از بهترین گزینه‌های میان‌رده را در اختیار کاربران گذاشته است. پیش از هرچیز و مهم‌تر از هر چیز، Y7 Prime طراحی بسیار چشم‌نوازی دارد و در سه رنگ و با نوعی خمیدگی روی پنل پشتی از راه می‌رسد که باعث می‌شود در دست گرفتن دستگاه احساسی فوق‌العاده راحت داشته باشد. البته با این زیبایی، یک نقص هم از راه رسیده که مقاومت پایین بدنه در برابر خط و خش است؛ اما هواوی فکر اینجایش را هم کرده و یک محافظ شفاف در جعبه دستگاه قرار داده که نگرانی‌ها را برطرف می‌کند. پردازنده اسنپدراگون 450 قوت‌رسانی به دستگاه را برعهده دارد و وقتی با حافظه رم 3 گیگابایتی ترکیب می‌شود، عملکرد دستگاه به بهترین حالتی می‌رسد که از چنین موبایلی با چنین قیمتی انتظارش را دارید. نسخه EMUI مورد استفاده در این موبایل هم آنقدرها سنگین نیست و تداخلی با تجربه روانی که از کار با Y7 Prime به دست خواهید آورد ندارد. دوربین اصلی دستگاه از نوع دوگانه است و با صبر و نور کافی، تصاویری حقیقتاً چشم‌نواز ثبت می‌کند. و در نظر داشته باشید که این دوربین از توانایی‌های هوش مصنوعی هم بهره‌مند شده که با اعمال تنظیماتی به صورت خودکار، کیفیت تصاویرتان را بهبود می‎‌دهد. و در نهایت به باتری 3000 میلی آمپر ساعتی موبایل می‌رسیم که در نگاه نخست اندکی کم به نظر می‌آید اما به خاطر بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری، و سخت افزاری که آنقدرها نیازمند انرژی نیست، در یک روز طولانی و پرمشغله همراهی‌تان خواهد کرد.

    y7 prime

ثبت نظر

*
*

نظرات

  • avatar
    فاضل

    آپدیت A7 2018

    سلام مهمان محترم 4 ماه پیش اندروید 9 برای این گوشی عرضه شد

    یکشنبه 23 تير